13. Hafta Süper Lig Tahminleri

19 Kasım 2009 Perşembe


Gaziantepspor - Bursaspor 0/2

Haftanın zor maçlarından bir tanesi. Son 2 hafta kazanan G.Antepspor ile son iki haftada 5 puan kaybeden Bursaspor'un karşılaşması. İstatistikler zaman zaman yanıltıcı olabiliyor ancak iki takımın aralarında oynadığı maçlarda Gaziantepspor'un büyük üstünlüğü var. Bununla birlikte Bursaspor'un bu seneki görüntüsü farklı. Beraberliğin yakın olduğu bir maç. Eşitliği bozabilecek takımın Bursaspor olacağını düşünüyorum.

Beşiktaş - Fenerbahçe 0/2

Beşiktaş'ın eksikleri oldukça fazla. Taraftar, yönetim ve futbolcuların arası bozuk. Sezon başından beri süregelen kötü futbol söz konusu. Beşiktaş için çıkış maçı olarak gözüküyor. Daum büyük ihtimalle maça öncelikle beraberliği düşünerek çıkacaktır. Son 10 maçta Fenerbahçe'nin İnönü Stadı'nda büyük üstünlüğü söz konusu. Yine önce beraberlik sonra Fenerbahçe'nin galibiyeti düşünülebilir.

Denizlispor - Antalyaspor 1

Denizlispor kendi sahasında Antalyaspor ise deplasmanda kötü sonuçlar alıyor. Antalyaspor'da Kerim Zengin ve Orhan Ak cezalı. Bu durum defansta sıkıntı yaşayacaklarını gösteriyor. Denizlispor'da geçen yılın flaş isimleri hala suskun. Hakan Kutlu ile yeni bir hava yakalamak isteyen Denizlispor galibiyete yakın.

Eskişehirspor - Ankaragücü 1

Ankaragücü'nde kaos ortamı hakim. Takım kaptanı Ceyhun Eriş kadro dışı bırakıldı. Teknik direktör Hikmet Karaman da yolcu edildi. Futbolcular antrenmana alınmadı. Ankaraspor ile birleşme durumu halen netlik kazanmadı. Eskişehirspor'da tüm hücumcular geri döndü. Ümit Karan, Youla, Mehmet Yılmaz ve Burak dörtlüsü ile Eskişehirspor sonuca gider.

Gençlerbirliği - İstanbul Büyükşehir Bld. 1

Bence halihazırda Süper Lig'in en iyi futbol oynayan takımlarından birisi Gençlerbirliği. Bazı maçlarda gol kaçırma rekoru kırarak önemli puanlar kaybettiler. Gençlerbirliği'nin savunmasında, İBB'nin hücumunda sakatlıklardan kaynaklanan problemler var. Gençlerbirliği'nin şanssızlığını kırarak bu hafta rahat bir galibiyete ulaşacağını düşünüyorum.

Kayserispor - Diyarbakırspor 1

İstikrarlı Kayserispor Makukula takviyesiyle iyi bir hava yakaladı. Bu hafta Saidou'nun eksikliğini hissedecek olsalar da sorunlu Diyarbakırspor karşısında galip gelecektir.

Kasımpaşa - Trabzonspor 1/0

Yine sezonun daha ortası gelmeden Trabzonspor'da huzursuzluk başladı. Haftaiçi Hugo Broos'un yaptığı açıklamalar ile yine Trabzon karıştı. Kasımpaşa'nın toplama kadrosu oturmaya başlamış gibi görünüyor. Bu maçı Trabzonspor'un kazanamayacağını düşünüyorum. Maç sonucu 1 ya da 0 olur. Bu hafta Trabzonspor teknik direktör değiştirebilir.

Galatasaray - Manisaspor Üst

Galatasaray'da Baros, Arda ve Barış oynamayacak. Hücum opsiyonları ve maç içerisinde oyuna müdahale şansı oldukça kısıtlandı Rijkaard'ın. Bu yüzden ilk yarıda Kewell, Keita ve Nonda ile sonuca gitmeye çalışacaktır. Manisaspor hızlı hücumcular ile Galatasaray'ın zayıf defansında boşluklar arayacaktır. Gollü bir karşılaşma olacağını düşünüyorum.

2 yorum

Tunç Bozacılar dedi ki...

ben en iyisi trabzona yükleneyim ki fark yaratayım :)

20 Kasım 2009 10:03
Seçkin Köksal dedi ki...

Dikkat et de Kasımpaşa'nın stadında alenen Trabzon'u destekleyeyim deme :)

20 Kasım 2009 10:19