14. Hafta Süper Lig Tahminleri

26 Kasım 2009 Perşembe


Bursaspor - Galatasaray 1/0

Haftanın en zor maçlarından bir tanesi olacak. Galatasaray'da Arda Turan büyük ihtimalle bu maç ile dönüş yapacak. Sezonun flaş takımı Bursaspor kendi sahasında galip gelerek Galatasaray ile aynı puana ulaşmak istiyor. Galatasaray'ın son haftaki görüntüsü bu maç için olumlu sinyaller vermedi. Maçın Bursaspor galibiyeti ya da beraberlik ile sonuçlanmasını bekliyorum.

Fenerbahçe - Kasımpaşa 1

Fenerbahçe'de Daum'un banko oyuncuları Kazım, Bilica ve Emre Kasımpaşa karşısında yer almayacaklar. Ayrıca maçın seyircisiz oynanacağını da düşünürsek Fenerbahçe zorlanacak gibi bir görüntü ortaya çıkıyor. Yine de Fenerbahçe'nin bu maçı kazanacağını düşünüyorum.

Antalyaspor - Gençlerbirliği 0/2

Kendi sahasında başarılı sonuçlar alan Antalyaspor ile deplasmanda başarılı sonuçlar alan Gençlerbirliği'nin karşı karşıya geleceği maç, İlhan Cavcav'ın da hafta içi yaptığı açıklamalar neticesinde iyice gergin bir ortamda oynanacak. Gençlerbirliği oyun olarak oldukça beğendiğim bir ekip. Bu deplasmandan en az bir puan ile döneceklerini düşünüyorum.

Büyükşehir Bld. Spor - Gaziantepspor 0

İstikrarsız sonuçlar alan iki takımın mücadelesinde, iki ekibin puanları paylaşacağı bir maç olacaktır.

Ankaragücü - Denizlispor 1

Gerek puan cetvelindeki yerleri itibariyle gerekse sezon içerisinde yaşadıkları çalkantılar ile oldukça sıkıntılı dönemlerden geçen iki takımın mücadelesi olacak. Henüz yeni teknik direktörü netleşmese de elindeki geniş kadrodan yavaş yavaş istikrarlı bir 11'e doğru geçiş yapan Ankaragücü maçı kazanacaktır.

Manisaspor - Kayserispor 2

Kayserispor 3 sezondur devam eden istikrarını sürdürüyor. Yalnız takıma hücum anlamında yeni bir çehre getiren Makukula bu maçta cezalı olduğu için forma giyemeyecek. Buna karşın Kayserispor'un oturmuş defans anlayışı ve formda Cangele ile sonuca gideceğini düşünüyorum.

Trabzonspor - Eskişehirspor 0/2

Trabzonspor yine darmadağın. 5 önemli oyuncunun kadro dışı bırakılması da cabası. Bu kaos bir süre daha durulmayacak gibi gözüküyor. Deplasmanların beraberlik kralı Eskişehirspor'un bu maçtan puan ya da puanlar ile ayrılacağını tahmin ediyorum.

Sivasspor - Beşiktaş Alt

Beşiktaş çok zor Fenerbahçe ve Manchester United maçlarından iki önemli galibiyet ile ayrılırken biraz hırpalandı. Sivasspor'un da ligdeki durumu ortada. Gol açısından kısır bir maç olması beklenebilir.

1 comment

erdem dedi ki...

İlk tahminin Bursa-GS maçında yanılacağını düşünüyorum/ belki ümit ediyorum :) görüşmek üzere iyi bayramlar erdem

27 Kasım 2009 18:31